中考英语复习试题

2014-5-20 5:37:36 下载本试卷
试题部分:

1.They_______some books from the library last week.
A.lend   B.lends   C.buy   D.borrowed
2.The sick girl________to the hospital at once.
A.must send   B.must be sent  C.sent   D.send
3.-Is the physics problem___________?
-Yes.I can work it out____________.
A.easy,easily      B.easy,easy   
C.easily,easy      D.easily,easily
4.-How about going hiking this weekend?
-Sorry.I prefer_________rather than___________.
A.to stay at home,go out    B.to go out,stay at home
C.staying at home,go out    D.going out,stay at home
5.If you don't mind,pass me_________apple,please.
A.a   B.an    C.the    D.不填
6.Japan lies________the east of China.
A.to   B.in    C.about   D.at
7.Is there________in today's paper?
A.everything special    B.special nothing
C.anything special     C.special something
8.The boss didn't like James because he was not______learning new things.
A.afraid of  B.worried about  C.tired of   D.good at
9.-How many times________ you_______to Beijing this year?
-Three times.
A.have...been  B.had...been  C.have...gone  D.had...gone
10.-What_______do you like best?   
-Football.
A.food    B.subject   C.sport   D.music
答案部分:
1.D; 2.B; 3.A; 4.A; 5.B; 6.A; 7.C; 8.D; 9.A; 10.C;